A bevásárló lista:
-60 dkg csirkemell filé
-1 doboz natúr medve sajt
-500 ml főzőtejszín
-1 csomag lucullus sült csirke fűszer só
-1 csomag mirelit zöldség keverék
Tehát beszereztem a nyersanyagokat, indulhatott sütés-főzés. A csirkemelleket megmostam és 10 db szeletkére vágtam, fűszereztem fűszer sóval majd enyhén kiklopfoltam (Folpackot szoktam a húsra teríteni nem megy szét a húsi, mellesleg a húscafatok nem lepik el a konyhát) .
Következett a göngyölés: szalonna szeletre helyeztem a húst erre a mackó sajtot és feltekertem.
Hőálló tálba fektettem a göngyölt pipi melleket és ráöntöttem a zúzott foghagymával elkevert főzőtejszínt. 190 fokon másfél óráig sütöttem.
Köretként pedig a sós, őrölt borsos vízben megfőtt zöldség keveréket tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése